петак, 27. јун 2014.

Najmlađi na još jednom prestižnom turniru

Nakon učešća na "Turniru solidarnosti" održanom u Sarajevu najmlađi fudbaleri Rudanke učestvovaće na još jednom prestižnom takmičenju.

Momci koje vodi Nebojša Kuzmić učestvovaće sutra na turniru u Kikindi koji je internacionalnog karaktera. Organizator turnira je OFK Kikinda, a naši mali fudbaleri će se takmičiti u kategoriji do 2003. godišta, iako nastupamo sa nešto mlađom selekcijom. Oni se nalaze u grupi C zajedno sa ŽFK Kikinda i još dvije škole fudbala iz Novog Sada. Na turniru se još nalaze mnoge ekipe iz Srbije, Rumunije, kao i "komšije" iz Prijedora.

- Iako igramo u grupi 2003. godišta, igramo sa nešto mlađom ekipom, pa nam je rezultat u drugom planu. Prvenstveni cilj je sklapanje novih fudbalskih prijateljstava i lijepo druženje - rekao je trener ove fantastične, mlade generacije, Nebojša Kuzmić.

Kuzmić je na turnir poveo golmana Davida Lazića, te igrače: Borisa Jevtića, Miloša Todorića, Nebojšu Rekanovića, Dušana Kuzmića, Pavla Kovačevića, Pavla Blagojevića, Miloša Todorovića i Mihajla Marjanovića.

Oni večeras kreću na put. Planirano je da u Kikindu stignu sutra ujutro kada će i nastupiti na turniru. Narednu veče će prespavati u hotelu, a onda slijede povratak kući. U međuvremenu je planiran izlet u Novi Sad.

Ovim putem se zahvaljujemo firmama Proda-mont i Nikos Kanbera-Mastilović koje su pomogle u realizaciji ove ideje.

Нема коментара:

Постави коментар